Over mij


Mijn naam is Sanne Rosema. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een professionele, zorgvuldige en onderzoekende stijl. Ik ben invoelend maar kan wanneer nodig ook direct zijn. In mijn werk maak ik gebruik van effectief bewezen behandelmethoden, maar houd daarbij steeds oog voor individuele verschillen tussen mensen. Ik werk graag persoonsgericht, waarbij de ontwikkeling van de persoon als geheel centraal staat.

In 2001 behaalde ik mijn diploma (Klinische) Psychologie, waarna ik in 2009 de opleiding tot Gz-psycholoog afrondde en in 2012 de opleiding tot Psychotherapeut. Sinds 2001 heb ik gewerkt bij een reïntegratiebedrijf in Groningen en daarna bij verschillende afdelingen van de GGZ in Den Haag, waardoor ik ervaring heb opgedaan met verschillende soorten klachten en problemen. De laatste dertien jaar werkte ik bij PsyQ Den Haag op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen. Naast mijn werk als behandelaar en supervisor geef ik voor de RINO Utrecht incidenteel les aan psychotherapeuten in opleiding en beoordeel toetsen in het kader van de herregistratie voor psychotherapeuten. Sinds 2021 ben ik daarnaast gestart met het doceren van de basiscursus schematherapie, in opdracht van Forta Opleidingen.

Registraties
Psychotherapeut (99066854916, d.d. 06-03-2012) en Gz-psycholoog (79066854925, d.d. 19-03-2007) in het BIG-register.
Supervisor in het register van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).
Supervisor in het register van de Vereniging voor Schematherapie.
Docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Lidmaatschappen
Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).
Lid van de Vereniging voor Schematherapie.
Lid van de Nederlandse Vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP).

AGB-codes
Zorgverlener : 94007592
Praktijk : 94063862